L'equip

Coneix-nos

Sobre nosaltres

Som una Corredoria d’Assegurances. La nostra funció és vetllar pel nostre client (assegurat), sense estar vinculats a cap entitat asseguradora que ens pugui condicionar en cap moment. La independència és primordial en aquest sector assegurador, ja que això permet cercar la millor cobertura amb el preu més ajustat, sempre dins d’un ventall d’entitats asseguradores amb solvència i prestigi.

Per tal de conèixer la diferència entre agent i corredor, podeu consultar la Llei 26/2006 de Mediació en Assegurances Privades D’acord amb la llei esmentada, estem en possessió d’una pòlissa d’assegurança de Responsabilitat Civil que garanteix, fins a un capital de 3.005.060,52 €, per un possible error en l’actuació professional de Godoy i Associats.

Estem col·legiats al Col•legi de Mediadors d’Assegurances de Girona (CMAG). Aquesta inscripció actualment no és obligatòria, el fet d’estar-hi col·legiats és una garantia més per al consumidor, ja que té un organisme més on recórrer en el cas de que l’actuació professional del mediador no sigui correcta.

La nostra gestió de mediació en assegurances privades és present a Figueres, des de l’any 1921; a Llançà, des del 1977, i a Girona des del 2005. Les tres seus avalen una trajectòria familiar dedicada professionalment a aquest sector econòmic de la societat.

Tant el titular de la corredoria com el seu personal administratiu participem de forma activa i regular en seminaris, congressos, i actes diversos de formació i reciclatge, que fa que mantinguem una preparació tècnica constant en benefici dels nostres clients.

Història

L’any 1921, Carles Godoy i Sàbat va començar a treballar com Agent d’Assegurances, compaginant aquesta activitat amb la de factor a la companyia ferroviària MZA (predecessora de Renfe). Ben aviat va descobrir de forma àmplia l’apassionant món de les assegurances, i s’hi va dedicar de forma exclusiva. Del despatx instal·lat al mateix domicili, cap als anys 1950, lloga un local a l’entresol del carrer Pi i Margall número 1 de Figueres, on la corredoria actual segueix desenvolupant la seva activitat, prèvia l’adquisició de la finca l’any 1995.

L’any 1945 es va incorporar a l’activitat d’agència d’assegurances el fill del fundador, Joan de la Creu Godoy i Rotllens, que va saber portar amb mà ferma el negoci familiar després de la defunció del seu pare, l’any 1961.

Nou anys més tard va entrar a l’activitat professional el net del fundador, l’Antoni Godoy i Tomàs, qui l’any 1980, un cop obtingut el Diploma de Mediador d’Assegurances, va reconvertir l’activitat d’agència a corredoria i va crear la societat Godoy Corredoria d’Assegurances, SL.

La fusió, l’any 2005, de Godoy Corredoria d’Assegurances, SL amb Centre d’Assegurances Girona, SL, va permetre a Godoy i Associats Corredoria d’Assegurances, SL de ser presents amb oficines pròpies a Figueres, Llançà i Girona, a més d’una estreta col•laboració amb una important assessoria de Sant Celoni.

A partir de l’any 2020, va assumir la direcció de l’empresa Joan Nogué, qui ja formava part dels òrgans de direcció des de l’any 2014, i comptava amb més de 20 anys d’experiència en la corredoria. Amb Nogué s’aposta per la informatització i modernització del  funcionament de l’empresa, amb una forta implicació col·legial i social.

L’any 2021, l’empresa va celebrar el centenari amb un acte als Caputxins de Figueres. Amb motiu de l’efemèride, va publicar el llibre Godoy, cent anys generant confiança, on es repassava el llarg viatge d’aquests 100 anys. A més a més, la Cambra de Comerç de Girona va lliurar a Godoy el distintiu d’Establiment Històric, també, per haver arribat als 100 anys.

Godoy viu la quarta generació

Godoy i Associats viu la seva quarta generació, i per primer cop, el cognom Godoy no és al capdavant de l’empresa, ja que la lidera Joan Nogué i Vitienes, nebot de la darrera generació. Els anys han passat, però el servei de proximitat i de confiança és més viu que mai.

Carles Godoy Sàbat

L'inici d'aquests cent anys, comença a treballar a l'actual local de Figueres al carrer Pi i Maragall, 1.

1921
Joan de la Creu Godoy

Etapa de transició on va saber portar amb mà ferma el negoci familiar després de la defunció del seu pare, el 1961.

1945
Antoni Godoy Tomàs

Etapa d'expansió i professionalització, amb un compromís ferm amb Llançà el Col·legi i la llengua.

1980
Joan Nogué Vitienes

Relleu ordenat amb una aposta ferma per la informatització amb una forta implicació col·legial i social.

2020

Valors que 

ens guien

01

Experiència

Enfortim la confiança dipositada dels clients amb treball i amb experiència.

02

Formació

Ens formem de manera continuada i variada, sempre en benefici dels nostres clients.

03

Anàlisi

Busquem sempre l'opció que millor s'ajusti d'acord a les teves necessitats

04

Defensa

Defensem els teus interessos: per la teva tranquil·litat i per la tranquil·litat dels teus.

Assegurances de salut

Revisa ara la teva assegurança de salut.

S’acaba l’any, i és el moment de donar un cop d’ull a pòlissa de salut que tens contractada. 

Deixa’ns el teu correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu. 

Si encara no tens cap assegurança, t’oferirem les millors opcions!