Avís Legal

1. Informació legal

Godoy i Associats Corredoria d’Assegurances, SL està domiciliada a l’Avinguda Pau Casals, 25-27 1r. – 17490 Llançà (Girona). Consta com a col·legiats núm. 35904 -73029, es troba inscrita amb el núm. J-00402 en el Registre administratiu de distribuïdors d’assegurances i reassegurances de la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor. Als efectes que el client pugui realitzar les comprovacions oportunes pot adreçar-se a aquest organisme públic, domiciliat al carrer del Foc, 57 08038 Barcelona, Telèfon 93 316 20 00 o al lloc web https://aplicacions.economia.gencat.cat/ecofin_pced/AppJava/med/mediador.do?reqCode=init&set-locale=ca_ES

Concertada assegurança d’RC professional segons l’article 157.1 g) i acreditada la capacitat financera segons l’article 157.1 f) (Reial Decret Llei 3/2020, de 4 de febrer, d’incorporació de la Directiva de la Unió Europea en l’àmbit d’assegurances privades)

D’acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals, li informem que les dades de caràcter personal facilitades per vostè, passaran a formar part de Godoy i Associats Corredoria d’Assegurances, sl per a la prestació dels serveis que ens ha contractat. Les seves dades sols seran cedides a tercers davant d’imperatiu legal o per atendre la prestació del servei de mediació d’assegurances. Així mateix, l’informem que no seran utilitzades per a la presa automàtica de decisions, ni elaboració de perfils.

Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, limitació, supressió i oposició, indicant-ho per escrit a l’empresa Godoy i Associats Corredoria d’Assegurances, sl Avgda. Pau Casals, 25-27 1er.- 17490 Llançà (Girona) o per correu electrònic a : jnogue@godoy.cat

(Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016).

Els clients de la corredoria d’assegurances i altres parts interessades podran formular les seves queixes o reclamacions derivades dels serveis prestats, tant en el que fa referència a l’assessorament en la intermediació de pòlisses d’assegurança com en les obligacions i drets derivats dels contractes d’assegurança en els que hagi intervingut la corredoria d’assegurances, de conformitat amb la secció 4a del capítol III del RDL 3/2020 i el reglament del departament o servei d’atenció al client d’aquesta corredoria d’assegurances. 

El departament o servei d’atenció al client / defensor del client d’aquesta corredoria d’assegurances és:  

Defensor del Client

Sr. Ramon Nicolazzi Angelats. Gran Via de Jaume I, 64, 5è 17001 Girona 

Telèfon: 972 20 64 83 

Fax: 972 21 89 22 

advocats@nxadvocats.com 

2. Protecció de dades

2.1. Completant el formulari de registre o de contacte, enviant un correu electrònic o trucant per telèfon, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l’empresa indicada a l’apartat 1. Informació Legal.

2.2. Aquestes dades s’utilitzen per respondre a la seva sol·licitud o consulta al més aviat possible perquè vostè ens els proporciona informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per a altres tractaments o finalitats relacionats amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, vostè pot obtenir més informació a la Política de privadesa o sol·licitar-los en la nostra adreça de contacte.

3. Limitació de Responsabilitats

3.1. El titular proporciona el lloc web corporatiu com a mitjà de donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats de actualitzar-la, corregir errors i qualssevol altres en interès de l’empresa o dels nostres clients. Per a la contractació dels productes o serveis de l’entitat s’estarà al que disposen les condicions de contractació publicades a la pàgina web.

3.2. L’entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que sofreixi l’usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l’entitat.

3.3. L’entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que es enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l’existència d’algun tipus de relació per part del titular amb aquests tercers.

4. Propietat Intel·lectual

4.1. Tots els continguts d’aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, codi, el propi disseny d’aquesta i qualsevol altra creació són propietat del titular o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial.

4.2. En cap cas s’entendrà que la posada a disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que el titular té sobre els continguts d’aquesta.

4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l’entitat.

Tens alguna consulta?

No dubtis en posar-te en contacte amb una de les tres oficines de Godoy i Associats: Figueres, Llançà o Girona

què aportem?

Les millors asseguradores per a cada cas

woman riding on man's back on green field

Particulars

Assegurem el que és més important per a tu

people inside office

Empreses

Vetllem per la teva font d’ingressos

woman standing beside kick scooter

Altres

Tenim cobertures per a tot el que t’imagines

Assegurances de salut

Revisa ara la teva assegurança de salut.

S’acaba l’any, i és el moment de donar un cop d’ull a pòlissa de salut que tens contractada. 

Deixa’ns el teu correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu. 

Si encara no tens cap assegurança, t’oferirem les millors opcions!

Open chat
Hola! 👋
Com et puc ajudar?