Perquè la teva salut i la dels teus és el més important

Perquè la teva salut i la de la teva família és el més important, comptar amb una assistència sanitària de qualitat ofereix molta tranquil·litat. A Godoy i Associats sabem que no totes les assegurances de salut són iguals, és per això que cal saber la teva necessitat, i a partir d’aquí, valorarem quina companyia i producte és el més adequat per al teu perfil: lliure elecció de centre, opció amb copagament, opció sense copagament, de quadre mèdic, de
reemborsament, entre altres.

Aquests són els 10 beneficis principals de tenir contractada una assegurança de salut.

  1. Lliure elecció de centre mèdic i d’especialista
  2. Tractaments mèdics innovadors i de qualitat
  3. Temps d’espera reduïts
  4. Flexibilitat i comoditat
  5. Diferents modalitats i prestacions
  6. Hospitalització més còmoda
  7. Cobertura nacional i internacional
  8. Compatibilitat amb la sanitat pública
  9. Cobertures de prevenció
  10. Altres cobertures


Les assegurances de salut tenen avantatges fiscals

Si ets empresari o autònom has de saber que contractar una assegurança de salut reporta beneficis, ja que existeixen avantatges fiscals quan la contractació la realitza un autònom o empresari, tant per a ell, la seva família com per als seus empleats.

Les primes d’assegurança de malaltia satisfetes pel contribuent seran considerades despeses deduïbles en l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF).

Avantatges fiscals de l’assegurança de salut per als autònoms

S’estableix que el límit màxim de deducció per als autònoms serà de 500 euros, o de 1.500 euros per als membres de la família que tinguin discapacitat.

La deducció s’aplica tant a les assegurances contractades per l’autònom, com també la dels seus familiars directes (cònjuge i fills menors de 25 anys). El límit és individual, és a dir, els 500
o 1.500 euros anuals són per a cada persona.

De la mateixa manera, es considerarà despesa fiscalment deduïble l’assegurança de salut que contracti l’autònom per als seus empleats.

Avantatges fiscals de l’assegurança de salut per a les empreses

Les empreses que contractin una assegurança de salut per als seus empleats poden deduir les pòlisses de les assegurances pagades fins a un límit de 500 euros anuals per persona.

Aquesta és una despesa fiscalment deduïble com una despesa social a la declaració de l’Impost de Societats, però no és considerada com un rendiment del treballador. Per tant, sobre el cost o la quantia de l’assegurança s’estalviarà el 30% de les quanties socials.

S’ha de tenir molt en compte que per poder obtenir els beneficis fiscals corresponents, el prenedor de l’assegurança ha de ser  bligatòriament l’empresa, a través d’una assegurança col·lectiva que inclogui unes determinades cobertures.

El pagament de l’assegurança no es considerarà retribució en espècie, excepte pels imports que excedeixin el límit dels 500 euros anuals.

CONCLUSIÓ

Així doncs, si per exemple assegures el cotxe a tot risc, per què no protegeixes la salut dels teus? Tant si ja tens una pòlissa de salut o bé encara no l’has contractada, posa’t en contacte amb Godoy i Associats per rebre un assessorament personalitzat.

I és que la situació actual després d’una pandèmia ens ha ensenyat quines són les prioritats de cadascú. Tots tenim clar que la salut ha passat a ser la principal preocupació. O encara creus que les assegurances de salut són un luxe?

Godoy i Associats treballem amb les principals companyies asseguradores del ram d’assistència sanitària per poder oferir sempre la millor opció per a cada client.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre les assegurances de salut o assessorament inicial, no dubtis a posar-te en contacte amb una de les tres oficines de Godoy i Associats: Figueres, Llançà o Girona

Tens alguna consulta?

No dubtis en posar-te en contacte amb una de les tres oficines de Godoy i Associats: Figueres, Llançà o Girona

què aportem?

Les millors asseguradores per a cada cas

woman riding on man's back on green field

Particulars

Assegurem el que és més important per a tu

people inside office

Empreses

Vetllem per la teva font d’ingressos

woman standing beside kick scooter

Altres

Tenim cobertures per a tot el que t’imagines

Assegurances de salut

Revisa ara la teva assegurança de salut.

S’acaba l’any, i és el moment de donar un cop d’ull a pòlissa de salut que tens contractada. 

Deixa’ns el teu correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu. 

Si encara no tens cap assegurança, t’oferirem les millors opcions!

Open chat
Hola! 👋
Com et puc ajudar?