Les principals cobertures relacionades amb la defensa jurídica del nostre immoble

Les assegurances de protecció jurídica serveixen per resoldre les qüestions legals que ens podem trobar en el nostre dia a dia. Siguin qüestions laborals, drets familiars, defensa dels drets com a consumidors. És a dir: fer una compra per Internet, contractar un servei, signar un contracte laboral o defensar els drets com a propietari poden requerir, sense que en siguem conscients, de la necessitat de comptar amb l’opinió o l’aclariment d’un professional. Fins i tot, poden necessitar els serveis d’un advocat, també si cal anar a judici, capaç de protegir els nostres interessos en cas que no es compleixin els nostres drets.

Aquest tipus d’assegurança poden anar dirigides a qualsevol persona, entitat jurídica o comunitat de propietaris, cadascuna de les quals tindrà especificacions en funció de les seves necessitats.

D’assegurances de protecció jurídica en podem trobar de diferents tipus. Tot seguit us relacionem alguns dels productes més interessants en matèria de defensa jurídica relacionada amb el nostre immoble. La casa, el pis o l’apartament on vivim és el nostre niu i espai de comunitat amb la família, i per aquest motiu, és l’objecte material que hem de preservar millor. Contra les ocupacions il·legals, com a nous propietaris d’un immoble, o en el cas que posem a lloguer el nostre pis, entre altres.

Assegurança ocupació il·legal

En la situació actual, una de les màximes preocupacions de qualsevol propietari és l’ocupació il·legal del seu immoble. Per aquest motiu, posem a la vostra disposició l’assegurança que us ajudarà en el cas que això passi.

Els principals avantatges de la contractació de l’assegurança d’ocupació il·legal, són:

 • Reclamació de la propietat ocupada
 • Reclamació dels danys que la llar hagi sofert durant l’ocupació
 • Assessorament d’un advocat especialista des del primer moment
 • Tràmit de les gestions administratives municipals

Assegurança de nous propietaris

El moment de comprar un habitatge, és un dels moments més importants de la nostra vida i en el qual ens sorgeixen molts dubtes, també un cop realitzada l’adquisició.

Amb l’assegurança de nous propietaris, tindreu infinitat de cobertures, com per exemple:

 • Cobertura d’assistència jurídica telefònica
 • Revisió i redacció de documents i contractes
 • Reclamació de contractes de subministraments
 • Defensa davant la comunitat de propietaris o veïns

Assegurança d’impagament de lloguer

Quan volem posar a lloguer una propietat, tots tenim la preocupació de no cobrar les mensualitats. Amb l’assegurança d’impagament de lloguers tindràs entre d’altres aquestes cobertures com:

 • Cobrament garantit de les mensualitats dels llogaters
 • Indemnització per actes vandàlics
 • Assistència jurídica telefònica il·limitada
 • Cobertura de deutes de subministraments del llogater morós

CONCLUSIÓ

Disposar d’un immoble és un dels béns més preuats que tenim. Per què no garantir qualsevol imprevist legal que pugui afectar a la nostra propietat? Si arribes de vacances i tens el pis ocupat, si els llogaters del teu apartament no paguen els subministraments, si compres una casa i necessites assessorament professional perquè l’operació és complexa… Fes servir aquesta manera d’assegurances!

Així doncs, revisa les teves pòlisses relacionades amb els immobles, i en el supòsit que no les tinguis totes, vulguis actualitzar la teva cobertura, o necessitis més suport contacta amb Godoy i Associats.

Godoy i Associats treballem amb les principals companyies asseguradores del ram de defensa jurídica per poder oferir sempre la millor opció per a cada client.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre les assegurances de salut o assessorament inicial, no dubtis a posar-te en contacte amb una de les tres oficines de Godoy i Associats: Figueres, Llançà o Girona

Tens alguna consulta?

No dubtis en posar-te en contacte amb una de les tres oficines de Godoy i Associats: Figueres, Llançà o Girona

què aportem?

Les millors asseguradores per a cada cas

woman riding on man's back on green field

Particulars

Assegurem el que és més important per a tu

people inside office

Empreses

Vetllem per la teva font d’ingressos

woman standing beside kick scooter

Altres

Tenim cobertures per a tot el que t’imagines

Assegurances de salut

Revisa ara la teva assegurança de salut.

S’acaba l’any, i és el moment de donar un cop d’ull a pòlissa de salut que tens contractada. 

Deixa’ns el teu correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu. 

Si encara no tens cap assegurança, t’oferirem les millors opcions!

Open chat
Hola! 👋
Com et puc ajudar?